Vi upprepar fjolårets succé med en delikat middag på PM & Vänner – hållbart odlade fiskar från tre olika odlare bjuds under kvällens rätter!
Många av oss kommer troligen från något av de studiebesök Refarm anordnat runtom i Götaland under dagen, vilket säkert kommer ge många intressanta samtal, men alla är välkomna!

Anmälan och betalning på https://www.biljettkiosken.se/valkommenfest

KVÄLLENS MENY:

Amuse Bouche
Mousseline på stör från Strömsnäsbruk med rostade hasselnötter, beurre blanc monterad med småländsk kaviar och örter

Förrätt 
Sashimi på tilapia från Gårdsfisk med variation på eologisk broccoli och krispig fänkål från Solmarka Gård, serveras med vinaigrette på fläder, ingefära och chili från egen trädgård

Varmrätt 
Clarias från Slakthuset Göteborg med lättrökt blomkål,
serveras med brynta kantareller, sauterad majs från Botult, långbakad rödlök och velouté smaksatt med lagrad hårdost.

Dessert 
Jons chokladdessert i glas med saltkola, pekannötter och brownie.